Sunt DAN CARTIS

Managerul Companiei Electrofor si ma simt onorat sa fiu gazda dumneavoastra in acest tur virtual.

In viata am considerat ca trebuie sa fac ceea ce ma atrage si ma defineste, sau mai pe scurt spus, sa “lucrez cu curentul electric”.

Am zeci de ani de experienta in acest domeniu, al instalatiilor electrice. Marturie ca am ales calea corecta sunt sutele de proiecte duse la bun sfarsit si aprecierile clientilor, aprecieri care sunt cea mai buna rasplata.

Ce-as putea sa pun despre mine, personal? Sunt multe, dar ma voi rezuma doar la ceea ce conteaxa cu adevarat. Sunt un familist convins. Asa cum imi iubesc Familia si cum am grija de ea, la fel procedez si cu angajatii mei. Sunt atent la nevoile si grijile lor, pentru ca intotdeauna am considerat ca un angajat multumit de munca pe care o presteaza, este un ungajat fidel Companiei si isi va face datoria asa cum trebuie.

Si totusi nu pot sa inchei aceasta scurta prezentare, fara a va dezvalui si o alta latura a personalitatii mele:
DRAGOSTEA PENTRU SPORT…

M-am implicat de-a lungul anilor in sponsorizarea diferitelor evenimente sportive. Indiferent ca a fost vorba despre volei, sah sau fotbal am considerat ca sprijinirea talentelor este ca un suflu nou pentru mine si pentru Companie. Iar rezultatele vorbesc de la sine. Turneele pe care le-am sustinut, nu doar moral si prin participare personala, cat mai ales financiar, au dus la castigarea a numeroase competitii. Asa am inteles sa-mi arat recunostinta pentru cei in slujba carora m-am pus, asa am inteles sa tratez viata si meseria.

AVETI CONSIDERATIA MEA SI A INTREGII ECHIPE PENTRU FAPTUL CA NE-ATI VIZITAT

DESPRE ELECTROFOR

Experienta
Avem o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice cu multe proiecte la activ si cu un renume pe masura

Dinamism
Terminarea cu rapiditate a unui proiect nu ar fi posibila daca nu am fi profesionisti dedicati in ceea ce facem de zeci de ani

Siguranta
Prioritatea noastra atunci cand ne angrenam intr-un proiect este folosirea de tehnologii care sa elimine orice risc posibil

PARTENERI SI FURNIZORI ELECTROFOR

Servicii și abilități cheie

PESTE 19 ANI DE EXPERIENȚĂ

PERSONAL DEDICAT

Certificat

Siguranta

Our Clients

ATESTATE

ATESTAT ANRE ELECTROFOR 2015
CERTIFICAT SRAC ELECTROFOR 2007
CERTIFICAT SRAC ELECTROFOR 2008
CERTIFICAT SRAC ELECTROFOR 2004
DIPLIMA DE LOIALITATE 2017 HILTI
DIPLOMA DE LOIALITATE 2016 HILTI
CERTIFICAT FIRMA DE INCREDERE 2017
DIPLOMA CCIB 2016
DIPLOMA DE EXCELENTA 2012
DIPLOMA LOCUL I AN 2008
DIPLOMA CCIB TOP FIRME